KERSTCONCERT CORO CANTORO op 11 DEC 2022!

met nieuwe internationale gasten.

Het spijt ons, want er is geen kaartje meer, het is uitverkocht

Productinformatie 

 

  • Je gaat gelukkiger naar huis.
  • Een briljante reis van Cubaanse, Latin- en wereldmuziek vol prachtige composities met actuele gebeurtenissen en interacties.
  • Een dierbare herinnering voor altijd die je veel inspiratie zal brengen en die je kunt delen met degenen die het hebben gemist.
  • Onze professionele en gastartiesten zijn uniek en staan ​​klaar om voor, tijdens de pauze of na het concert met hen te kletsen over hun ervaringen, bijvoorbeeld met Compay Segundo, Ibrain Ferrer en Eliades Ochoa onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Omschrijving  

 

Een muziekspektakel, samengesteld door en uitgevoerd onder leiding van pianist/componist/dirigent/artistiek leider Jorge Martínez Galán.

Deze show brengt een reeks muzikale, literaire en historische componenten uit verschillende culturen en presenteert ze op een nieuwe manier. Bevat actualiteiten en zaaien de zaden van een nieuwe, eerlijke en evenwichtige mondiale cultuur.

We voegen een fragment van de JMGMUSIC-tekst bij voor de nieuwe versie van Waltz nr 2 van Dmitri Schoftakovich.

 

Vaya con Dios, Chen, Olorun, Allah, Devata

o sin un Dios si es que eso te hace feliz. 

Ga met God, Chen, Olorun, Allah, Devata

of zonder God als dat je gelukkig maakt.

 

Speciale gasten zijn uitgenodigd en samen brengen ze niet alleen muziek van E. Jorrín, Mozart, Compay Segundo, Ariel Ramírez, Dmitri Shostakovich, Buena Vista Social Club en Jorge Martínez Galán zelf maar ook van Miguel Matamoros en José Feliciano.

 

Musici

  • Seen Dee Ka (AN) - sopraan
  • Pablo Lascano (AR) - Keyboards
  • Gilberto Quevedo (CU) - percussie
  • Pedro Pardo (CU) - contrabas/tres

 

Meer over gasten:

Mezzosopraan Seen Dee Ka werd geboren op Curaçao, op de Nederlandse Antillen. Ze vertegenwoordigt een groot deel van de Caribische, heilige en klassieke muziek aller tijden. Ze heeft recitals gegeven in kleine en grote zalen.

Een heel eigenaardige stem, met kleuren en veel emotie.

Ze zong in vele prestigieuze concertzalen over de hele wereld, waaronder Venezuela, Aruba, Haarlem en Amsterdam, Nederland.

 

Pablo Lascano is een Argentijnse pianist, bassist en muziekpedagoog. Na orgel, klavecimbel en compositie te hebben gestudeerd, vestigde hij zich in Brussel, België.

Hij heeft gespeeld en opgenomen met vele internationale acts, bands en muzikanten zoals leden van Mercado Negro en Erick Rivera. 

 

Gilberto Quevedo is een zeer virtuoze, complete percussionist en een uitstekende muzikale pedagoog van Cubaanse afkomst. Na percussie gestudeerd te hebben in Cuba en samen te werken met andere grote meesters, vestigde hij zich in Brussel, België.
Het is een voortzetting van de traditie van Chano Poso, Tataguines, Miguel Anga, Roberto Vizcaino en Giovanni Hidalgo.

 

Pedro Luis 'El Chamba' Pardo Cosme, bij velen ook bekend als de vertegenwoordiger en vertolker van Cubaanse son and flavour. Pedro is een bassist, tresero, componist en producer. Geboren en getogen in Santiago de Cuba (de geboorteplaats van Son of salsa), spelend met de besten. Pedro is Cubaanse muziek en straatmuziek op zijn best. In het 'Casa de La Trova' in de hoofdstad Santiago de Cuba kreeg Pedro Luis zijn muzikale opleiding van de oude garde van de 'Vieja Trova Santiaguera', waaronder Compay Segundo en de bekende Eliades Ochoa. Sinds hij zich in 1995 in Nederland vestigde, heeft hij meegewerkt aan tal van projecten en albums, waaronder Saoco, Rumbata´, Issac Delgado, Laura Fygi, Timbazo, CaboCubaJazz, Saoco en Los Hijos de Cuba met Mayito (Los Van Van). Ook werkte hij samen met Carel Kraayenhof en het Metropole Orkest aan de speciale 'Memorias de Cuba'. In Nederland is hij vaak te vinden met zijn eigen project Pedro Luis y Su Caney in samenwerking met een uitstekende elite van gerenommeerde musici.

Partners en organisatoren

Hieronder vindt u meer impressies en commentaren op eerdere Coro Cantoro concerten met publieks- en kijkers beoordelingen.

Consumenten-Reviews

Cubaans Latin-koor en ensemble o.l.v. Jorge Martínez Galán Música staan ​​klaar om u van dienst te zijn met uw events.

Deze unieke kerstmusicalshow voor theaters presenteert werken van grote componisten zoals: Ariel Ramírez - "Misa Criolla", Compay Segundo - Buena Vista Social Club, Mozart, Miguel Matamoros, Lecuona, Sjostakovitsj, Bach en originele composities met serene boodschappen van liefde, bemoediging en hoop.

Uit onze pool van professionele artiesten: 

Lisbeth Anker, Ariel Bridón, Alvaro Pinto, Pedro Pardo, Bart Noorman, Marco Toro en uitstekende solisten uit het koor zelf, zoals Jantine Abbring en Fred Kuiter.

Stay tuned voor nieuwe Afro-Cubaanse kerstliederen van JMG MUSIC, OK?
Het is tot nu toe een uniek concert geweest, dus: vol = vol en het is voorbij = op = op.

Partners en organisatoren

Impressies 2019

Met Paul de Leeuw l Concertgebouw in Amsterdam 

Impressies uit 2019

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.