"Zang Uit Cuba & Latin Zondagmiddagconcert"

Voor jong en oud. Zondagmiddagconcert is vital voor hersenen en lichaam. Om nieuwe mensen te ontmoeten en uit te wisselen. Heb jij ook een passie voor Cubaanse Latin muziek?

We willen onze ervaring en kennis delen met onze industrie, fans en consumenten en de mogelijkheid blijven bieden om te reizen en vele geheimen van ons muzikale koninkrijk te ontdekken. We bereiden het nieuwe seizoen september 2022 - juni 2023 voor.
Als je wilt, houden we je op de hoogte en kun je genieten van de privileges van de vrienden van de Zondagmiddagconcert ZUC Club.          Stuur ons een e-mail en je bent als eerste op de hoogte. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Marco Toro l Nando Vanin l Leslie López l Jorge Martínez Galán Music

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update.

Concertbureau muziek partner van JMG MUSIC l Uitgelichte muzikanten l Cuban Latin Salsa Band l Duo-, trio- en kwartetmuziek l Nieuwe uitvoeringen, arrangementen en artiesten l De beste selectie muziekanten uit Nederland l Optreden op maat, bij North See Jazz festival met andere internationale artiesten en voor uw live evenementen in Nederland en daarbuiten. Reserveren nu!