CUBAN LATIN MUSIC l Pro Podium serie 2023

Eersteklas live entertainment.

Cuban Latin Music live met LAGRIMAS NEGRAS BAND in Zandvoort

Zondag 24 september

 

Line up:

Lucio Garcia - tres cubano en zang

Marco A. Sanchez - gitaar en zang

Jan Luc van Eendenburg - percussie en koor

Pedro Luis Pardo - dubbele bas en zang

Jorge Martínez Gálan Music

Welke muziekstijlen? Son montuno, bolero of bachatas, guarachas, rumbas en nog meer!

Uitstekende professionele muzikanten van Cubaanse afkomst en Latino's in hart en nieren die hebben gespeeld op het Nord See Jazz Festival en met de legendarische Pio Leyva van de Buena Vista Social Club. Nu komen ze naar Zandvoort om jou en de gemeenschap te verrassen. Mis het niet en boek nu.

Je gaat vrolijker naar huis!

 

Stichting Latin Connection en haar culturele partners nodigen u uit om dit unieke evenement te bezoeken, te delen en te beleven. Je kunt het ook delen met je vrienden, collega's of clubs op sociale netwerken. MAAR OOK:

DEZE UNIEKE ERVARING KUN JE WEG GEVEN!

Wacht niet langer want ze kunnen snel uitverkocht zijn vanwege de capaciteit van de zala, oké?

Reserveer nu

Stichting Conexión Latina werkt aan haar doelstellingen, missie en toekomstige activiteiten. Zijn nieuwe stage en serie genaamd Cuba Latin Music begon op 26 maart in Zandvoort, Nederland om 15.00 uur.

Veel mensen kennen of hebben al kennis gemaakt met de authenticiteit, waarden en kwaliteit die alleen daar in Zandvoort aan Zee wordt tentoongesteld.

Boek zo snel mogelijk, tickets zijn beperkt en een groot percentage is al verkocht onder onze volgers, partners en liefhebbers van onze producties.

Volg ons vanaf deze site en we houden je op de hoogte van nieuwe concerten, shows en evenementen met betrekking tot de meest authentieke vertegenwoordigers en professionals van de muziekindustrie en Afro-Cubaanse Latin Jazz in World Music.

Marco Toro, Nando Vanin, Leslie Lopez & Jorge Martinez Galan Music

Bekroonde artiesten. Programma's om energie op te doen en hoge synchronisatie. Je favoriete livemuziek: audio, visueel en ruimtelijk. De meest legendarische verzameling liedjes voor mensen overal. Het beste entertainment, alleen van Booking Latin Music (BLM) bureau.

Cubaanse Latin Night en band club

Event #2 van 7 serie 2023

Event #1 van 7 de serie 2023

We zijn heel blij en trots dat onze artiesten en programma elke keer toegewijde aandacht en waardering kregen van fans, publiek, autoriteiten en kranten, bijvoorbeeld De Zandvoortse Courant na het concert.

Het muzikale niveau was hoog. De Cubaanse bassist, Pedro Pardo, droeg de muziek met lekkere loopjes en zong af en toe prachtig mee. De percussionist, Gerardo Rosales uit Venezuela, verraste steeds met zijn mooie ritmes en bijzondere klanken. Drummer Bart van Helsdingen (Nederlands) maakte de basis af met oorspronkelijk geluid dat fantastisch mengde met de andere klanken. De Arubaanse saxofonist Delbert Bernavela wist met alt en sopraansax vlekkeloos en prachtig de melodieën en solo’s te pakken, heel lekker geluid! Jorge zelf zong, speelde piano en gitaar, speels en aanstekelijk, en leidde de boel. Hij had verschillende eigen composities in het programma, ook wat jazz en experimenteel, zo mooi!